Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/shellkorskro.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-wizard/modules/seo-module.php on line 1074
Truckstop | Shell Korskro - Butik, Grill, Vaskehal, Trailerudlejning og Spillehal
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/shellkorskro.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/shellkorskro.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

TruckstopCafeteriaFranskbrødRundstykkerGratis WiFi

På stationen, som ligger nogle minutters kørsel fra Esbjerg og Esbjerg Havn, har vi flere faciliteter for at gøre arbejdet som lastvognschauffør behageligt.

Spisning

Til morgen er der mulighed for at købe rundstykker, weinerbrød, kaffe, te samt de normale kioskvarer i butikken med åbning klokken 05:00 alle hverdage. Spørg eventuelt efter vores morgen tilbud som består af en rundstykke, en kop kaffe og et stykke weinerbrød.

Til middag og aften er der åben i cafeteriet hvor der er mulighed for at købe fra menukortet eller købe dagens middag som er inklusiv en god og varm kop kaffe.

Parkering og overnatning

Der er mulighed for parkering af lastvogn på vores parkeringsplads samt langs rabatten på Korskrovej. Parkering er ganske gratis og tidsmæssigt ubegrænset.

Optankning

På stationen har vi både fire highspeed diesel standere ved butikken samt mellem cafeteriet og parkeringspladsen. Ved sidste nævnte vil du også finde mulighed for optankning af Shell AdBlue. 

Baderum

Vi har to fine baderum til rådighed som kan bruges for bare 10 kr. De er opført sammen med vaskehallen i 2008 og er af høj kvalitet. Der er tilgang til baderumene inden for butikken åbningstid som er fra 05:00 til 22:00 i hverdagene.

Internet adgang

Medbringer du din tablet, smartphone eller computer, så tilbyder vi gratis adgang til trådløst internet som dækker vores indendørs arealer samt parkeringspladsen.